Интериор

Loft 38 - музикален клуб в Бангалор с дървени облицовки и цветни акценти

публикувана на 17.02.2014

Дизайнерите от Khosla Associates създават музикален клуб в Бангалор, Индия, чийто просторен интериор съчетава помещения на различни нива под внушителен двускатен покрив с височина 11м. Барът и дансингът се намират на първия етаж, а следващите две нива са заети от зони за хранене и релакс. Те обграждат атриума и предлагат пряка видимост към дансинга, покрит със сиво-черна мозайка.

повече
 • Loft 38 - музикален клуб в Бангалор...

 • Творческо обединяване на MARCH &...


 • Суперцентрала на Google

  публикувана на 05.09.2012

  Новата централа на Google в Лондон, проектирана от дизайнерите от PENSON се отличава с множество знамена на Обединеното кралство, балкон, градини и места, където работещите могат да си засадят зеленчуци.

 • Google Campus

  публикувана на 22.05.2012

  Google Campus е седем етажна сграда с работни помещения и зали за провеждане на различни събития в технологичния центъра на Лондон.

 • Стил и контрасти

  публикувана на 01.08.2011

  Проектът на студио David Guerra Architecture and Interior за магазин Hi - Lo следва неповторимия стил на веригата. Дизайнът е смесица от противоположности с изразен младежки, концептуален и ежедневен привкус.

 • Салон за красота със стил

  публикувана на 15.11.2010

  Колко често обръщате внимание на интериорния дизайн, когато посещавате фризьорския салон?

 • Palazzina Grassi - първият италиански хотел на Филип Старк

  публикувана на 14.01.2010

  Френският архитект Филип Старк преобрази венециански аристократичен дом от 16-ти век във фантастичен петзвезден хотел с 16 стаи и 6 апартамента, ексклузивен клуб и зашеметяващ ресторант. Palazzina Grassi е част от веригата Design Hotels и обхваща 2,800 кв.м. застроена площ.

Препоръчано от каталога

търсене


най-четено

категории

Още от блога


абонирай се за бюлетин

анкета

Кои теми и материали от сайта са най-интересни за вас?

Резултати