Конкурси

Покана за Обществени обсъждания - “НОВ ЦЕНТЪР НА к.к. БОРОВЕЦ”

публикувана на 24.06.2016

 На 29 юни и 7 юли ще се проведат обществени обсъждания за международен архитектурен конкурс за идеен проект за нова централна градска част на к.к. Боровец.

повече
 • Покана за Обществени...

 • Наградиха победителите в...


 • Започна регистрацията за конкурса International VELUX Award 2016

  публикувана на 17.12.2015

  VELUX Груп организира конкурса International VELUX Award 2016, за да вдъхнови студентите по архитектура от цял свят да творят с дневната светлина.
  Студентите, желаещи да се включат в конкурса, трябва да се регистрират преди 1 Април 2016 г.
   

 • Проектът SFS Residence бе отличен със сребърен медал на архитектурното триенале “INTERARCH 2015”

  публикувана на 27.05.2015

  Резиденцията е ситуирана във ваканционната част на Варна, в близост до Черно Море в имот със силна денивелация от запад на изток с девствен ландшафт, съдържащ в себе си ценни дървесни видове и естествени скални образувания.

 • Пловдив събира идеи за приобщаването на река Марица към градското пространство

  публикувана на 16.04.2015

  ONE ARCHITECTURE WEEK обявява отворена покана за идеи, които да допринесат за приобщаването на река Марица към Пловдив. Конкурсът е насочен към предложения за намеса в и около реката по темата на фестивала тази година “ПРИ-ОБЩЕНА РЕКА”.

 • Walltopia обявява международен конкурс с награден фонд 60 000 EUR

  публикувана на 31.03.2015

  Търси се модулна система, съставена от фиксиран брой елементи, която позволява създаването на стотици различни дизайни и споделяне на най-добрите маршрути в световното катерачно общество.

 • Стартира седмото издание на архитектурните награди на Винербергер: Wienerberger Brick Award ´16

  публикувана на 31.10.2014

  Винербергер България стартира национална селекция на български проекти, които да представляват България. За целта Винербергер очаква проектите на желаещите да се включат в българския конкурс до 31.12.2014. Победителите в националната селекция ще продължат надпреварата в международния конкурс.

 • Започва строителството на Националния музей на изкуствата в Китай

  публикувана на 25.09.2014

  Започнаха строителните работи по изграждането на китайския национален музей на изкуствата в Пекин под ръководството на френския архитект Жан Нувел, който победи Франк Гери и Заха Хадид в конкурса за проекта през 2013 г.

 • Победителите в конкурс за за мащабен проект върху 58 хектара: LDA Design и UHA London

  публикувана на 16.09.2014

  Въпреки, че рейтингите на финалистите предопределяха MVRDV, като водещ кандидат-победител в конкурса за проектиране на подробния устройствен план на "Сърп и Чук" в Москва, сега става ясно, че LDA Design заедно с UHA Лондон са спечелили победната титла.

 • Трима победители и 20 почетни награди в деветото издание на конкурса на eVolo

  публикувана на 24.03.2014

  eVolo обяви победителите в тазгодишния конкурс за небостъргачи на списанието. Конкурсът награждава изключителни идеи за вертикално жилищно строителство посредством иновативно използване на технологии, материали, пространствена организация и естетика. В деветото му издание участваха 525 проекта от 43 страни от всички континенти. Журито, съставено от лидери в сферата на архитектурата и дизайна, избра трима победители и присъди 20 почетни отличия.

 • Екипът URBAN MOUNTAIN спечели Nordic Built Challenge в Норвегия

  публикувана на 12.09.2013

   Печелившето предложение за реконструкция и разширение на високата офисна сграда с разгъната застроена площ от 50 0000 кв.м. в центъра на Осло представя изцяло нови и иновативни начини за намаляване на потреблението на енергия и въглеродния отпечатък на сградата.

Препоръчано от каталога

търсене


най-четено

категории

Още от блога


абонирай се за бюлетин

анкета

Кои теми и материали от сайта са най-интересни за вас?

Резултати