Резултати от търсенето

Куинсланд с нов крайречен дизайн от световна класа

публикувана на 27.01.2015

Дизайнерската концепция на Destination Brisbane Consortium бе избрана за изграждане на интегриран курорт в квартала Queen's Wharf Brisbane. Консорциумът, който включва Echo Entertainment Group, Far East Consortium и Chow Tai Fook Enterprises, както и водещите дизайнери Cottee Parker Architects, събира на едно място уникално по рода си сътрудничество между местни и интернационални дизайнери, които да обединят субтропичния стил на живот с архитектура от световна класа.

повече
 • Куинсланд с нов крайречен...

 • Zaarour Concept


 • Студио IO DESIGN проектираха „Плаваща градина” в Changzhou Lanyue Bay

  публикувана на 13.03.2012

  Проектът ще бъде разположен в зелената увеселителна зона на West Tai Lake, като се очаква комплексът да се превърне в един от най-важните курорти в района на делтата на река Yangtze.

 • Зимна архитектурна композиция

  публикувана на 10.01.2012

  Ski Village е проект на BIG-Bjarke Ingels Group и е замислен като елегантно продължение на върха – разширявайки съществуващия конгломерат от сгради за да създаде нов площад в сърцето на курорта.

 • Ваканционна хармония

  публикувана на 28.06.2011

  Комплексът Harmony Suites въплъщава ваканционно и весело настроение с романтични елементи в изграждането на фасадите и интериорните пространства.

   
   
   
   
   
   

 • Ски курорт Barin, Иран

  публикувана на 12.04.2011

  Барин се намира в сърцето на планината на един километър от ски курорта в Shemshak, който е вторият по големина зимен курорт в Иран, само на 50 минути от столицата Техеран. Природата в региона е толкова внушителна, че архитектите решават да третират сградата като експериментален проект показващ връзката между архитектурата и природата.

   

 • На почивка в Тазмания

  публикувана на 10.03.2011

  Този частен луксозен курорт на източния бряг на остров Тазмания се състои само от 20 апартамента, които са ориентирани към богата клиентела от чужбина.

 • Покана за Обществени обсъждания - “НОВ ЦЕНТЪР НА к.к. БОРОВЕЦ”

  публикувана на 24.06.2016

   На 29 юни и 7 юли ще се проведат обществени обсъждания за международен архитектурен конкурс за идеен проект за нова централна градска част на к.к. Боровец.

 • Без ограда сред природата

  публикувана на 05.09.2011

  Тази еднофамилна къща е уникална не просто заради разположението си, но и заради проектантския подход.

Препоръчано от каталога

търсене


най-четено

Още от блога


абонирай се за бюлетин

анкета

Кои теми и материали от сайта са най-интересни за вас?

Резултати